magnetnaal


  SNU NYT
  Pressemeddelser
  Andre materialer
  Baggrund for hjemmesiden
 ForsideForedragOm SNULinksBliv medlemAndre aktiviteter i DK
Forside
 
Baggrund for hjemmesiden

Baggrunden er at Selskabet for Naturlærens Udbredelse har et ønske om at skabe en naturvidenskabsportal hvor det er muligt at finde oplysninger om Selskabets foredrag og øvrige virksomhed og gerne på sigt også om de mange andre foreninger der beskæftiger sig med naturvidenskab, og om de mange arrangementer der foregår i hele Danmark.

Aktuelle nyheder kan ses på Forsiden - se under den særksilte fane Forside.

Samtidig berettes der selvfølgelig om Selskabets virke og historie der går mere end 180 år tilbage i tiden. Hjemmesiden indeholder også medlemsdata (kun for medlemmer).

De gamle originale dokumenter, som H.C. Ørsted i sin tid skrev, mens han gik med tankerne om at danne Selskabet, har naturligvis dannet baggrund for at siden er kommet til at se ud som den gør. De originale dokumenter findes i dag på Niels Bohr Arkivet som velvilligt har hjulpet med at finde papirerne frem. På Danmarks Tekniske Museum står en udstilling om H.C. Ørsted og museet ligger inde med mange fine, gamle sager fra Ørsteds oprindelige laboratorium og hjem. Fotografier af disse er flere steder anvendt som grafiske elementer.

Hjemmesiden er produceret for SNU af:
Koncept og projektledelse: LBformidling
Programmering: Dynamic Vision
Grafik: Rikke Majgaard

© Selskabet for Naturlærens Udbredelse, august 2004