magnetnaal


  SNU NYT
  Pressemeddelser
  Andre materialer
  Baggrund for hjemmesiden
 ForsideForedragOm SNULinksBliv medlemAndre aktiviteter i DK
Forside
 
Årets generalforsamling finder sted den 9. april, se nærmere under fanen "foredrag".

Forårets tema-serie fortsætter den 26. februar kl. 19:30 på H.C.Ørsted Instituttet, Universitetsparken 5, 2100 København Ø, Auditorium 1,hvor Professor Lene Juel Rasmussen, Center for Sund Aldring på KU, taler om

"Menneskelig intelligens og aldring".

Forårets tema er "Hjernen:den menneskelige og kunstige intelligens". Man kan se mere om de enkelte foredrag under fanen "foredrag".

Mandag d. 29. januar startede foråret med et velbesøgt foredrag af professor Albert Gjedde, KU og SDU. Vi håber at se mange igen i februar. Med venlig hilsen

Cecilie Pedersen

Selskabet for Naturlærens Udbredelse.


Meteoriteksperten Henning Haack har for SNU besøgt gymnasier over hele Danmark i November 2017 og januar 2018, så mere end 5000 gymnasieelever og -lærere over hele landet nu kan genkende en meteorit og ved hvad meteoritterne har lært os om livets opståen og muligheden for liv på andre planeter. SNU-turnéen blev medfinansieret af Lundbeckfonden, vi takker for støtten og glæder os over den store interesse, vi har mødt overalt i Danmark. Der var også enkelte offentlige aftenforedrag, det seneste foregik den 22. januar på Birkerød Gymnasium og tiltrak mere end 100 tilhørere. Vi er i SNU glade for at have haft denne mulighed for at komme ud med foredrag til andre byer end København.


Velkommen til websitet for Selskabet for Naturlærens Udbredelse, i daglig tale kaldet SNU.

Her kan du finde oplysninger om Selskabets foredrag - enten i kalenderen eller ved at gå ind under fanen Foredrag, hvor der også ligger abstracts for de næste foredrag.

Du kan også finde oplysninger om SNUs lange historie og hvem der idag er med til at lede Selskabet.

Skulle du have lyst til at blive medlem, kan dette gøres direkte fra hjemmesiden.

Jeg håber at se dig i SNU!
Med venlig hilsen

Dorte Olesen

Præsident for SNU
Kommitteret, professor, dr. scient.

Hent artikel om H.C. Ørsted som pdf

 Selskabets protektor:
 Hendes Majestæt Dronningen


  Gå direkte
  til kalenderen
>>